Една мечта по-малко

23 ноември 2018


На 23 ноември ще имаме огромната чест да се качим на сцената на Live & Loud за 11-тия рожден ден на Metal Hangar 18 в компанията на Любо Малковски от Ер Малък! Никога не сме крили, че това е една от бандите с най-голямо влияние за музиката ни и едва ли сме вярвали, че някой ден ще бъдем част от такова събитие! Едно, обаче, знаем със сигурност - това е вечер, която няма да искате да пропуснете!

Повече за събитието можете да намерите тук.From Black to Spring Tour 2018

19 април 2018


На 19 април започва пролетното ни турне "From Black to Spring Tour 2018" в подкрепа на новия албум! Благодарение на нашите приятели от "Balkans WTF", в София, Велико Търново и Пловдив ще имаме огромното удоволстие да свирим заедно с една от най-добрите македонски прог метъл групи - Chromatic Point. Всички новини за турнето можете да следите на страницата ни във Facebook


Ето и списъкът с обявените дати:

19.04.2018 - София (България), "Live & Loud" w/ Chromatic Point

20.04.2018 - Велико Търново (България), "Melon Live Club" w/ Chromatic Point

21.04.2018 - Пловдив (България), "Polinero Place" w/ Chromatic Point

28.04.2018 - Белград (Сърбия), "Kuglašu" w/ Ognjena Kočija

16.05.2018 - Скопие (Македония), "Страница 26" w/ Chromatic PointПредставяме ви новия ни сингъл и видео 'From Black'

3 ноември 2017


Скъпи приятели, с огромна радост ви представяме най-новия сингъл и видео - "From Black", със специалното участие на Иван Иванов (Velian)! Парчето е част от едноименния албум, който излиза само след броени седмици, а видеклипът е дело на екипа на "PartyTr1p Br0s", с режисьор Никола Копаров, продуценти Иван Иванов и Никола Копаров, и оператор Петър Димов. В главната роля е прекрасната Димитра Георгиева. Самото видео е заснето широкоформатно в 4K на три локации. Резултатът е мрачна история с въздействаща кинематография и усещане за истински филм.Ювиги разкриват обложката на "From Black"!

28 септември 2017


С радост ви представяме обложката и траклиста на новия ни студиен албум - "From Black"! Творбата е продължение на EP-то "Come What May", а артъуркът отново е дело на нашия барабанист Спаз Генев. Албумът ще излезе на 23 ноември тази година, а подробностите можете да следите всекидневно на нашата Facebook страница!


From Black album cover.jpg

  1. We Die Alone
  2. Hell Rains Down
  3. Leading the Blind
  4. Come What May
  5. Riddle
  6. All You Need is Less
  7. My Inner Darkness
  8. From Black


Тракинг, микс и мастеринг: "Студио Балканджи"

Със специалното участие на Боян Бояджиев - китара, "Come What May" и Иван Иванов (Velian) - вокали, "From Black"


Ювиги ще свирят на рождения ден на Metal Hangar 18

15 октомври 2017


Ювиги ще бъдат част от 10-тия рожден ден на Metal Hangar 18! Ще споделим сцената с още четири жестоки български банди - Fragments of Existence, Velian, Eufobia и Fyeld - 15 октомври, Mixtape 5 B-side!

Повече подробности можете да прочетете на сайта на Metal Hangat 18, както и да се присъедините към събитието във Facebook!
Ювиги се присъединяват към Capidava Rock Fest 2017

23 юли 2017


Ювиги се присъединяват към Capidava Rock Fest 2017, който ще се проведе между 21-23 юли край крепостта Капидава, Румъния! Ще имаме удоволствието да споделим сцената с нашите приятели от Velian, Odd Crew, Drive Your Life, както и няколко страхотни румънски банди.


Гледайте новото ни видео 'Leading the Blind'

22 май


Щастливи сме да ви представим новия сингъл и видео към парчето "Leading the Blind"! Записът е направен в студио "Балканджи", а работата по самото видео е дело на екип, включващ Никола Копаров - режисьор, Венелин Бакалов - оператор и Любомила Клисуранова - стилист. Монтаж, постобработка и ефекти - Никола Копаров.Гледайте новото лайв видео "Riddle"

7 ноември 2016


Представяме ви "Riddle - Live at Joy Station"! Записът е направен по време на концерта ни в "Joy Station", София през април тази година! Напомняме ви, че до началото на есенното ни мини-турне остават броени дни, а шоуто с гръцките ни приятели Sunlight на 11 ноември в "Rock Bar Fans" ще бъде повече от специално!Ювиги с мини-балканско турне през есента

19 октомври


Ювиги ще направят серия концерти в България, Сърбия, Македония и Гърция тази есен. Групата ще представи както най-доброто от досегашните си издания, така и изцяло нов материал от продължението на Come What May.

Първият концерт е на 11 ноември в "Rock Bar Fans", София. Специални гости на събитието са гърците Sunlight, за които това ще бъде и начало на европейското им турне.


Ето и разписанието:

11.11 - София (България), "Rock Bar Fans" + Sunlight (Гърция)

12.11 - Ниш (Сърбия), "Black Stage" + Drioma (Македония) & Rage Against the Komsije (Сърбия)

03.12 - Куманово (Македония), "Agora" + Drioma (Македония)

17.12 - Солун (Гърция), "Silver Dollar"

АРХИВ »